Historie


Startside


Vinklubben Vinsvinet, så dagens lys i sommeren 1993. Vi havde længe snakket om at stifte en vinklub, hvor vi kunne dyrke vores fælles interesse.
I begyndelsen var klubben meget "primitiv" med det menes at det ofte var daglig dags vine vi smagte, men med tiden fandt vi ud af, at det var sjovere at smage 6-7 gode flasker vin, end at hælde 10-12 fl. Netto vin i halsen.

Med tiden er der kommet flere kapaciteter ind i klubben, så man må sige, at vi i dag har et rimeligt højt fagligt stade. Men stadig er det det gode kammeratskab der skal bære, og selvfølgelig en af de grundlæggende regler, at det ikke er tegnebogens størrelse der bestemmer om man har råd til at deltage, altså, smagningerne skal ligge på et økonomisk fornuftigt leje.

Pr. 01-01-2008 er prisen pr, smagning max. 125 kr. Samt et års kontingent på 300 kr.
Årets svin, er for ét år, indehaver af vores flotte trofæ :"Årets svin"


Årets svin kan gives positivt eller negativt.
F.eks gør man noget ekstraordinært for klubben, kan man udnævnes "Årets svin" Ligeledes "dummer" man sig, eller på anden måde gør sig uheldig bemærket, kan man også udnævnes til "Årets svin"
For god ordens skyld skal det nævnes, at det er det seneste "Årets svin" der suverænt bestemmer hvem han vil give trofæet til.

Årets svin 2007


Startside